Home Capelle aan den IJssel Zalig zitten in het Welzijnswarenhuis

Zalig zitten in het Welzijnswarenhuis

0
Zalig zitten in het Welzijnswarenhuis

In de wintermaanden brengen we meer tijd zittend door dan in de rest van het jaar. Een verstelbare kwaliteitsfauteuil voorkomt rugklachten en biedt maximaal zitcomfort. Als dealer van Fitform relax- en sta-op-fauteuils voorziet het Welzijnswarenhuis u van alle zitgemak!

Confectiefauteuils zijn alleen verkrijgbaar in standaardmaten, maar een fauteuil op maat is uniek. De zithoogte, zitbreedte, zitdiepte en de hoogte van de armleuning zijn exact afgestemd op uw lichaam en lichamelijke conditie. Daarnaast biedt een maatfauteuil de juiste zithoek en lendensteun. Hij ondersteunt hierdoor optimaal uw lichaam. U hangt tijdens het zitten niet onderuit, komt goed met uw voeten bij de grond en kunt makkelijk opstaan. Dit voorkomt rugklachten en andere ongemakken.

Stoel op maat
De ‘meetstoel’ heeft dan ook een prominent plekje in het Welzijnswarenhuis van Frans Wietzes. Hij gebruikt hem om uw persoonlijke zitmaten vast te stellen. Deze maatvoering wordt omgezet in een Fitform-fauteuil naar keuze. Van een standaardvariant tot een super-de-luxe exemplaar. In het Welzijnswarenhuis staan veel voorbeelden van zowel duurdere als goedkopere Fitform-fauteuils. Frans helpt u de juiste keuze te maken. Hij kan ook met de meetstoel bij u thuis de maten komen opnemen en op de tablet voorbeelden van uitvoeringen laten zien.

Zalig zitten
Frans neemt alle tijd om u te adviseren. Hij kijkt niet alleen naar de maatvoering, maar ook naar uw beschikbare budget. “Waar het mij om gaat? Mensen een zalig zitgevoel en een gezonde zithouding geven! Tegen een prijs die bij hen past. Voor een Fitform-kwaliteitsfauteuil ligt de instapprijs bij ca. 2000 euro. Afhankelijk van uw smaak is er voor ieder wat wils.”

Veel verstelmogelijkheden
Fitform-fauteuils zijn van Hollandse makelij en worden grotendeels met de hand vervaardigd. U heeft er jarenlang plezier van. U kunt de beenondersteuning en sta-op-functie naar eigen inzicht instellen. Dit is gezond en verhoogt het zitcomfort. Frans: “Regelmatig van houding veranderen kan gezondheidsproblemen verminderen en voorkomen. Dankzij de vele kantelverstellingen krijgt men dit ook zittend in een Fitform-fauteuil voor elkaar. Het is bovendien relaxed. Voor mensen die heel veel zitten, zijn er verschillende zittingen verkrijgbaar.”

Diverse hulpmiddelen
Naast Fitform-fauteuils verkoopt het Welzijnswarenhuis fauteuils van andere merken, loopmiddelen, rollators, rolstoelen, scootmobielen, douche- en toilethulpmiddelen. Ook de occasion-producten zijn van prima kwaliteit. U kunt rustig de tijd nemen om de juiste keuze te maken en uzelf van alle gemakken te voorzien. Even buiten een rondje lopen met een door Frans voor u ingestelde rollator? Geen enkel probleem!

Welzijnswarenhuis
Schinkelse Baan 6
2908 LE Capelle aan den IJssel