Home Krimpen aan den IJssel Word lid van Synerkri

Word lid van Synerkri

0
Word lid van Synerkri

Leuke dingen doen in de kerstvakantie met Synerkri

DrumTastic
De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent voor kinderen die lid zijn van Synerkri vooral veel leuke dingen doen met elkaar. Zo komt DrumTastic op dinsdag 24 december naar Krimpen om clinics te geven. DrumTastic is een combinatie van drummen en bewegen. Het drummen gebeurt op skippyballen met drumstokken op de maat van de muziek. Er wordt niet alleen op de eigen skippybal getrommeld, maar ook op de ballen van de andere deelnemers. Een mooie uitdaging voor alle kinderen!

Prikkelarm bowlen
In de tweede week van de kerstvakantie staat, zoals elk jaar, bowlen op het programma. Voor Synerkri hoort bowlen echt bij de gezelligheid van de kerstvakantie en we hebben weer verschillende sessies op het programma staan. Nieuw dit jaar is het uurtje prikkelarm bowlen. Kinderen die het prettiger vinden om in kleine groepjes en in een rustige omgeving te bowlen, kunnen zich aanmelden voor de prikkelarme sessie. Zachtere muziek en minder fel licht.

Naast DrumTastic en bowlen staat er nog veel meer op het programma, zoals zwemmen, sporten, crea workshops en taartjes maken. Om je te kunnen inschrijven voor de activiteiten is een Synerkri lidmaatschap nodig.

Lid worden? Zo doe je dat:
Om lid te worden, ga je naar de Synerkri website www.synerkri.nl. Ouders/verzorgers kunnen hier een persoonlijk account aanmaken. Zodra het account actief is, is aanmelden mogelijk.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen €20,- per kind voor een heel jaar (365 dagen). Broertjes en zusjes betalen €15,-.

Synerkri organiseert het hele jaar door activiteiten na schooltijd en in alle vakanties.