met het ONLINE voedingsprogramma van Bodytec Claudia.
Blijvend resultaat, wil jij dat ook?

Het online voedingsprogramma is voor jou gemaakt om slanker, vitaler en relaxter te worden door meer aandacht te besteden aan voeding, bewegen en relaxen. Bij ons volg je geen dieet, maar werk je aan een gezonde leefstijl. Dit betekent dat je niet minder hoeft te eten, maar stap voor stap gezondere keuzes gaat maken. Tegelijkertijd is voldoende beweging en ontspanning ook enorm belangrijk. En wij helpen jou daarbij!

Hoe zit het programma in elkaar?

EET

Je werkt samen met jouw persoonlijke coach aan jouw leefstijl. Je hebt wekelijks een online gesprek. Voor het gesprek weeg en meet je jezelf. De coach stelt weekmenu’s samen via een gepersonaliseerde online app. Het voedingspatroon is gezond, gevarieerd en bevat eenvoudig te bereiden recepten. Het is goed te combineren met een gezin! Wat je misschien nog het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten. Je hoeft absoluut geen hongergevoel te hebben om op gewicht te komen en blijven. Het programma is ook geschikt voor vegetarische, koolhydraat-arme, eiwitrijke, glutenvrije en vegan eetpatronen.

BEWEEG
Bij een gezonde leefstijl hoort ook beweging. Dit programma geeft je tips om in beweging te blijven en online trainingsprogramma’s in een app voor jouw conditie en spieren. Ook hebben we op Facebook en YouTube gratis online trainingen klaarstaan. Zo blijf je op een leuke manier in beweging, waardoor je fitter wordt en meer energie krijgt. In deze tijd is het belangrijk om positieve stofjes aan te maken waardoor je mentaal ook fitter wordt. Hierbij is bewegen erg belangrijk!

RELAX
Ontspanning hoort er ook bij! Wist je dat je lichaam beter functioneert als je meer ontspannen bent? Voldoende ontspanning is daarom essentieel voor een gezonde leefstijl. Daarom besteden wij tijdens het voedingsprogramma ook veel aandacht aan het ontspannen. Je maakt bewust tijd voor ontspannende activiteiten, die jij leuk vindt. En wij geven je tips over hoe je je kunt ontspannen.

Met het 12 weken online voedingsprogramma krijg je:
– 1 keer per week coachingsgesprek met meet- en weegmoment;
– Gepersonaliseerde app met weekmenu’s en boodschappenlijstje;
– Thuis Sport App met veel verschillende programma’s zoals Buik, Billen, Benen;
– Een meetlint.

Van € 162 nu voor maar €137 voor het hele programma