Gebruikt u nog Windows 7 op uw PC of laptop?

Dan wordt het wel tijd om daar iets aan te doen! De ondersteuning voor Windows 7 eindigt namelijk in januari 2020. Computershop Lekkerkerk kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor de overstap naar Windows 10. In veel gevallen kunnen we uw huidige PC of laptop daar nog wel geschikt voor maken. Anders is het aanschaffen van een nieuwe PC of laptop een optie.

windows 7Voorkom de ellende
De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna krijgt u geen technische ondersteuning en software-updates meer vanuit Windows Update. Wij raden u ten zeerste aan om vóór januari 2020 over te stappen naar Windows 10 op uw PC of laptop. Niet dat uw PC ermee stopt op 14 januari, maar u zult merken dat geleidelijk bepaalde functies gaan uitvallen. Denk aan telebankieren of het veilig kunnen ontvangen van email. De meeste virusscanners zullen na verloop van tijd ook niet meer geschikt blijven voor Windows 7.

Het juiste adres
Computershop Lekkerkerk is als Microsoft partner de aangewezen plek voor al uw vragen over installaties, reparaties en updates van elk merk Windows computer. Wij geven u graag persoonlijk advies in duidelijke taal! Wij hebben een eigen technische dienst die op een snelle en vakkundige manier uw probleem met uw Windows computer oplost. U bent bij ons aan het juiste adres en vindt ons aan het Raadhuisplein 2-B in Lekkerkerk.