In de Krimpenerwaard wordt bij diverse boerderijen ook zelf kaas gemaakt en verkocht. In de kaaswinkel van William in Lekkerkerk zie je die kazen bij elkaar en kun je proeven en kiezen. “De kaas uit de omgeving is een mooi streekproduct, dat de kaasliefhebber weet te waarderen”.

Pakketten om weg te geven
In de winkel vind je natuurlijk heerlijke kazen, buitenlandse kaasjes, tapenades en noten te kust en te keur. Maar, wat zeker ook in het oog springt, zijn de kant-en-klare pakketten, die erg leuk zijn om weg te geven bij bijzondere gelegenheden. Aan het begin van de dag staan er ongeveer 40 pakketten klaar, zodat de klant niet hoeft te wachten tot alles ingepakt is. William vult aan: “Natuurlijk kan de klant zelf een pakket samenstellen en daarbij adviseer ik wat bijvoorbeeld een goede bijpassende wijn is. Dat kan allemaal al vanaf € 8.95 tot hoe gek je het wilt maken”.

Wil je met sinterklaas of de kerst een presentje weggeven aan familie of personeel, bestel dan op tijd. Kom vanaf vandaag langs in de winkel om ideeën op te doen en je bestelling te plaatsen.

William de Kaasboer
Kerkweg 20, Lekkerkerk

www.facebook.com/williamdekaasboer