Wat kost dat dan?

Dat ligt er natuurlijk aan

Ik maak graag afspraken per kwartaal. Dat is voor iedereen te overzien. Omdat de kans groot is dat er versoepelingen komen vanaf 1 april 2021 wil ik de volledige 13 weken benutten. Dit is vanaf week 14 (6 april) tot en met week 26 (29 juni) Combineren van artikelen en advertenties is mogelijk. Filmpjes inzetten is een optie en kost niets extra’s.

Voortschrijdend inzicht
De leestijd van het magazine neemt toe als het “meer lucht” krijgt. Met digitaal hebben we geen druk- en verspreidingskosten en voor mij is het een kleine moeite om jouw artikel over twee bladzijden te verdelen. De prijs van een artikel is daarom niet meer per bladzijde, maar per aantal woorden (max 600). Natuurlijk is meer ook mogelijk, vraag dan naar de mogelijkheden

 • Een magazine van 48 bladzijden per week is het maximum.
 • Wij zorgen er voor dat het geen digitaal reclameblaadje wordt, maar een digitaal magazine met leuke en interessante teksten en verhalen. We beschikken inmiddels over 14 mensen die artikelen aanleveren.
 • Het is een wekelijkse uitgave die iedere dinsdag voor 18.00 uur online wordt gezet.
 • Vormgeving, redactie en fotografie zijn gratis.
 • Het gaat om een A4 formaat, lettertype is goed leesbaar op de mobiel.

De tarieven voor deze serie zijn excl. BTW:

Artikel t/m 600 woorden De ultieme manier van klantenbenadering
Eenmalig € 75,00
2 t/m 6 maal € 70,00 per keer
7 t/m 13 maal € 60,00 per keer
   
Advertentie A4  Bepaal zelf wanneer ze geplaatst worden
tot en met 5 keer € 30,00
van 6 tot en met 13 keer € 25,00
Sponsoring € 7.50 per keer of € 75.00 per kwartaal

 

De uitdaging:
Word je sponsor, dan plaatsen we je logo en vermelden je website op een pagina. Max 10 sponsoren op 1 pagina. Ben je de enige sponsor, dan sta je alleen op een pagina. Zijn er twee, met z’n tweeën etc. Worden het er 11, dan verdelen we het over 5 en 6 pagina’s en blijven dit verdelen tot 20 sponsoren.

Waarom zou je sponsor worden?

 • Zichtbaarheid
 • Naamsbekendheid
 • Geen advertentie nodig
 • Steun aan artikelen over en van de non-profit sector (kunst – cultuur – welzijn)
 • Steun om iets extra’s te kunnen doen, voor een noodlijdende ondernemer
 • Je vindt HalloKLOCK de moeite waard, maar adverteren heeft voor jou geen zin

 

Extra mogelijkheid:

 • Laat een eigen ‘flipboek’ maken. Slim om op je website te plaatsen, naar je klanten te sturen, via Facebook te delen of om te laten drukken en op de balie te leggen.

Mijn voorstelling heet HalloKLOCK. Mag ik voor jou op het podium staan?
Ik sta op het podium en gebruik daar allerlei tools om het publiek te vermaken. Mijn publiek is best kritisch en wil regelmatig een nieuw geluid horen. Soms heeft dat te maken met de seizoenen, maar als het saai en eentonig wordt, haakt men af. Ik gebruik teksten, foto’s en films om de boodschap over te brengen, door deze mooi vorm te geven.

Mijn publiek is voor het overgrote deel de inwoner van het KLOCK-gebied. KLOCK is ontstaan uit de plaatsen: Krimpen a/d IJssel, Lekkerkerk, Ouderkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d Lek. Nu noem ik het gebied van Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard zo.

Heb je vragen? Ik ben Ronald de Vos. Mijn nummer is 06 – 4287 4101