Home Capelle aan den IJssel Voel je slank: bewust naar blijvend gewichtsverlies

Voel je slank: bewust naar blijvend gewichtsverlies

0
Voel je slank: bewust naar blijvend gewichtsverlies
bewust naar blijvend gewichtsverlies

 

Elisabeth van der Meer
bewust naar blijvend gewichtsverlies

Moe van alle diëten en het jojo-effect? Emotionele en mentale coaching tijdens het afvallen helpt je grip te krijgen op onbewuste valkuilen en blijvend gewicht te verliezen.
Trainer en coach Elisabeth van der Meer is ervaringsdeskundige. Ze had jarenlang overgewicht. “Na het overlijden van mijn man stond ik er alleen voor met vier kinderen. Toen ging de knop om. Ik wilde nog lang een steun en geen last voor mijn kinderen zijn. Gezond blijven. Ik was een echte emotie-eter. Stress, vreugde, verdriet – ik at het er allemaal aan. Door me bewust te worden van mijn emoties en patronen ben ik zes jaar geleden 20 kg afgevallen. Ze zijn er nooit meer aangekomen. Ik heb meer energie en ben gelukkiger.”

Flexibele woensdagsessies
Het programma ‘Voel je slank’ duurt drie maanden en bestaat uit 12 groepsbijeenkomsten van elk 1,5 uur. Je kunt zelf bepalen wanneer je komt: op woensdagochtend, -middag of -avond. Ideaal voor mensen die het druk hebben omdat ze bijvoorbeeld werken en jonge kinderen combineren. Elke bijeenkomst begint en eindigt met wegen. Elisabeth geeft voedingsvoorlichting en beantwoordt voedingsvragen, maar de focus ligt op mentale en emotionele begeleiding.

Patronen herkennen
“Er is een top 12 van patronen waardoor mensen niet afvallen. Misschien mocht je als kind je eigen porties niet bepalen en moest je altijd netjes je bord leeg eten. Sommige mensen zijn hierdoor hun eigen gevoel voor maat verloren. De andere elf patronen liggen in diezelfde lijn. Het gaat om zaken in het onderbewustzijn die je alleen kunt veranderen door ze naar boven te halen.  Per groepsbijeenkomst behandelen we één patroon, waardoor je op ieder moment kunt instappen.”

De eerste bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Deelnemers krijgen toegang tot de Facebook-groep en ontvangen na iedere bijeenkomst een (digitale) samenvatting. Tegen een meerprijs biedt Elisabeth ook individuele sessies en een turboprogramma aan.

Meer informatie en aanmelden op www.soundbytesofwisdom.nl

Schinkelse Baan 6
2908 LE, Capelle aan den IJssel