Da’s Tof Boutique

Lena en Carla in de winkelDa’s Tof: “We hebben een winkel!”
Lena en Carla, twee ondernemende vriendinnen, staan al geruime tijd met toffe kleding op markten en braderieën. Dat vinden ze ontzettend leuk om te doen, maar ze stelden zich ook voor hoe mooi het zou zijn om een eigen kledingboetiek te runnen. Vorig jaar november kwam de kans voorbij en Lena en Carla grepen hem met beide handen.

“We heten je van harte welkom in Da’s Tof Boutique!”
Dus bij Lena en Carla kun je nu elke week van woensdag t/m zaterdag heerlijk shoppen en uitgebreid passen. Spijkerbroeken en -jasjes van het merk Norfy, leuke lange vesten, heerlijke truien, stevige treggings en ‘leren’ jasjes, alles met elkaar te combineren tot precies jouw outfit.

Hoe omschrijven Lena en Carla zelf hun kleding? “Mooie leuke modellen, gemaakt van goede kwaliteit stoffen die lekker dragen. In maat 36 of 46, een outfit van Da’s Tof zit altijd comfortabel.” En de prijs? “Die is tof, boven de 25 euro hebben we niets.”

“Wat ook leuk is: wij organiseren gezellige shoppingparty’s. Een middag of avond privé shoppen met een hapje en een drankje. Kiezen, passen en mixen, samen met vriendinnen. Bel ons voor de mogelijkheden.”

 

Da’s Tof Boutique
Constantijn Huijgenstraat 3
2931 XC Krimpen aan de Lek
Tel: 06 – 53839476 of 06 – 41736739
FB: da’s tof boutique