Take the Plunge!: Durf jij de sprong te wagen?

“‘To take the plunge’ betekent zoiets als ’de sprong in het diepe wagen’. Je leert een taal het beste als je je openstelt en jezelf onderdompelt. Kilometers maken! Daarbij moet je je wel op je gemak voelen. Mijn missie? Jouw Engels, op je eigen niveau, verbeteren in een ontspannen en prettige omgeving”

Aan het woord is Sandra Langenberg-van Grondelle, sinds 8 jaar actief in Capelle met haar bedrijf Take The Plunge! “Mijn aanbod is breed. Op dinsdagavond is er wekelijks groepsconversatieles (max. 8 cursisten). Vanaf september zijn daar weer wat plekjes beschikbaar.“

Privé, maar ook voor bedrijven
“Verder geef ik privéles (ook als bijles) en begeleid ik bij voorbereiding op Cambridge English (CAE/CPE) examens. Voor bedrijven en scholen verzorg ik trainingstrajecten op maat voor groepjes medewerkers/docenten. Ondernemers ondersteun ik met privébegeleiding, vertalingen en redactie van Engelse teksten. Aan de wandel met een cursist om de fluency te trainen werkt ook vaak heel goed. Mijn aanpak kenmerkt zich door kleinschaligheid, maatwerk en veel persoonlijke aandacht. Ik heb een passie voor mensen en maak graag het verschil. Niets maakt me blijer dan iemand te zien groeien.”

Interesse gewekt?

Kijk op www.taketheplunge.nl of mail naar infotaketheplunge@gmail.com.