Home Capelle aan den IJssel Stop met lijnen

Stop met lijnen

0
Stop met lijnen
Studio-Miran - Hallo Capelle 1804

Slank en gezond door een goede hormoonhuishouding

Spiertraining bewezen effectief voor een gezond gewicht

We zullen allemaal moeten bewegen om ons lichaam sterk, slank en gezond te houden. De Milon Cirkel is ideaal, ook als je weinig tijd hebt en niet graag aan sport doet.

De Milon Cirkel bestaat uit een specifieke combinatie van conditietraining en spierversterkende oefeningen  en je traint onder begeleiding je hele lichaam in slechts 35 minuten. Jouw persoonlijke Milon chipkaart zorgt ervoor, dat je de oefeningen altijd veilig en efficiënt uitvoert.

Trainen op de Milon Cirkel is goed voor gewichtsverlies, figuurtraining, spierversteviging en om diverse fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld aan de rug, nek en schouders tegen te gaan. Recente onderzoeken tonen aan, dat het vooral spiertraining is, waarmee we overgewicht moeten bestrijden en ons lichaam slank en fit houden. Je traint wanneer het jou uitkomt, staat maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel en hoeft slechts 2 keer per week te trainen om resultaat te behalen.

Sporten volgens de (TFM) Thermo Fysische Methode

 

Omdat we allemaal moeten bewegen om ons lichaam fit, slank en gezond te houden, biedt Studio Miran ook de mogelijkheid om in een door infraroodstraling verwarmde cabine doelgerichte spierversterkende oefeningen uit te voeren.

De warme infraroodstraling werkt diep in op de spieren, voorkomt daarmee spierpijn en stimuleert de doorbloeding. Ook wordt de afbraak van vet geactiveerd. Alle oefeningen worden liggend uitgevoerd, waardoor rug en gewrichten minder belast worden. Het sporten in de warmtecabine is ook aangenaam voor mensen met fibromyalgie, reuma en gewrichtsklachten.

Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam

Studio-Miran – Miranda Engelkamp

Als specialist op het gebied van voeding, hormonen en supplementen helpt Miranda je bij het behalen van je persoonlijke doelstellingen t.a.v. gewicht en gezondheid. We eten wat we lekker vinden. We vullen ons lichaam met lekker, maar dat is vaak ‘leeg’ eten. Voedsel zonder voedingsstoffen. We zijn helemaal vergeten waar eten voor bedoeld is: voeden! Overgewicht is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten het gevolg van een verstoorde hormoonbalans. Onze moderne voeding en manier van leven brengen de hormonen uit evenwicht. Veel bestaande diëten en afvalprogramma’s zijn alleen gericht op het gewichtsverlies, terwijl deze je gezondheid op andere gebieden schaden.

Lichamelijke klachten zoals: *Stress, *gewrichtsklachten, *burn-out, *overgewicht, *slaapproblemen, *insulineresistentie, *vermoeidheidsklachten, *diabetes type 2, *PCOS, *overgangs- en menstruatie klachten, zijn vaak ook het gevolg van een hormonale disbalans.

Miranda helpt je als Hormoon Factor Trainer langs een natuurlijke weg deze balans te herstellen. Dit leidt tot meer energie, een hogere weerstand, minder vetopslag, een beter figuur, een gladdere huid en een betere nachtrust.

Studio Miran
Bermweg226
2906 LG Capelle aan den IJssel

010 – 7604321
www.studiomiran.nl