Home B2B Smaal Finance Incasso: daadkrachtig in het incasseren van uw facturen

Smaal Finance Incasso: daadkrachtig in het incasseren van uw facturen

0
Smaal Finance Incasso: daadkrachtig in het incasseren van uw facturen

Hebt u als ondernemer onbetaalde vorderingen? Voor slechts 175 euro excl. 21% BTW per jaar ondersteunt Smaal Finance Incasso u met alle mogelijke incasso- en juridische diensten.

Smaal Finance Incasso heeft jarenlange ervaring met incassotrajecten. Het bedrijf werkt nauw samen met gerechtsdeurwaarders en juridisch deskundigen, maar heeft ook zelf juristen in huis.

No cure no pay
“Wij onderhandelen voor onze klanten met zowel debiteuren als crediteuren”, aldus algemeen directeur Ramon Smaal. “We incasseren op een gedegen adequate manier en denken in het belang van de klant. We prefereren ‘in der minne schikken’ boven procederen. Abonnementhouders betalen geen provisie over de voor hen geïncasseerde bedragen, indien er sprake is van een eerste aanschrijving. Bij een vruchtbaar resultaat hebt u binnen 24 uur het geld op uw rekening staan. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk de voorwaarden en doelstellingen van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen te volgen”.

Saneringstrajecten
Zit u in de schulden of staat u zelfs kort voor een faillissement? Dan kan Smaal Finance Incasso middels een saneringsprocedure uw schuldeisers voorstellen doen toekomen. “Wij geven nooit op en werken samen met juristen, deskundige, alsook financieringsinstellingen tegen lage tarieven. Veel bedrijven die dreigden om te vallen hebben wij al overeind weten te houden. Daarnaast kunnen we voor bedrijven het dagelijkse debiteurenbeheer verzorgen. Dit maximaliseert de kans dat hun klanten binnen de gestelde termijn betalen.”

Onze dienstverlening
* Incassodiensten en saneringstrajecten
* Het oplossen van conflicten en geschillen
* Controle van arbeidsovereenkomsten
* Advies/ondersteuning bij ontslagprocedures en aansprakelijkheidsstelling
* Controle van pro-formaovereenkomsten, contracten, betalings- en leveringsvoorwaarden
* Betwisten van onterechte vorderingen en/of bemiddeling met crediteuren
* Incassodiensten, ook conform no cure no pay (buitengerechtelijk)
* Begeleiding bij het opstellen van juridische correspondentie

Molenbaan 2
2908 LM Capelle aan den IJssel
010 2887799
www.smaalincasso.nl