Uw volgende auto staat bij R.F. de Wit Auto’s

Ondernemer zijn betekent hard werken, vakmanschap en risico’s durven nemen op weg naar een succesvol bedrijf.

Rob de Wit is zo’n jonge ondernemer die de autobranche al vroeg leerde kennen in het bedrijf van zijn vader. Als 21- jarige haalde hij de krant als de jongste APK-keurmeester in Nederland. Rob: “Ik begon bij mijn vader als monteur en verkocht zo nu en dan een auto. Zo leerde ik veel en groeide ik in het vak. Toen de locatie aan de Buitenweg vrijkwam waagde ik de sprong. Het was een enorme stap met best veel risico, maar als je niet durft, dan bereik je niets.”

Met 5 auto’s begon Rob zijn auto inkoop- en verkoopbedrijf. Langzaam bouwde hij zijn onderneming op. Hij haalde de benodigde diploma’s en is naast APK Keurmeester ook technisch specialist, leermeester en gecertificeerd airco-monteur. “Ik was 24/7 bezig, maar het is mijn passie. Het risico van het ondernemerschap maakt het voor mij extra leuk. Ik houd wel van een gezonde spanning.”

Inkoop, verkoop én onderhoud
Inmiddels is het 5 jaar later en in maart van dit jaar opende Rob zijn nieuwe werkplaats. “Het is een vanzelfsprekende aanvulling. Nu kan ik mijn klanten het volledige pakket bieden. U koopt hier een gebruikte auto en hebt de keuze om terug te komen voor het onderhoud. Dat schept vertrouwen en is praktisch voor de klant. Mensen die hun auto, nieuw of gebruikt, ergens anders hebben gekocht kunnen natuurlijk ook hier terecht.”

“Hierbij willen wij onze werkplaatsmanager, Rien Nederlof, aan u voorstellen. Rien is 1 maart begonnen en heeft 30 jaar ervaring in de autobranche. En, na een succesvolle start, treft u in de werkplaats nog een nieuw gezicht: onze 1e autotechnicus, Robin de Ruijter. Vanaf 1 juli 2019 zijn wij een erkend leerbedrijf geworden. We kunnen nu dus ook leerlingen opleiden tot niveau 4. Met ons team en de modern ingerichte werkplaats kunnen wij elke reparatie voor u uitvoeren. Uiteraard kunt u voor een APK of kleine reparatie altijd terecht. Mocht de reparatie langer duren, dan hebben wij diverse leenauto’s ter beschikking.”

Nog geen kennis gemaakt met R.F. de Wit Auto’s?
Bezoek onze site en kom vrijblijvend een kijkje nemen bij ons bedrijf!
De koffie staat klaar!

Contact gegevens:
Buitenweg 12
2931AC, Krimpen aan de lek
www.rfdewitautos.nl
0180-444 381