Plastic soep

HalloKLOCK, een digitaal magazine.

Deze editie krijgt de naam ‘Plastic soep’, een wereldwijd probleem verwerkt in de schilderijen van Jacqueline Comello. Een MEM-bear geeft Alex Mastwijk weg in zijn advertentie en Ries Rook weet de Mixed Hockey Club Krimpen onder de aandacht te brengen in de reeks over sportverenigingen. De notaris heeft een nieuw artikel over slim met geld omgaan geschreven en met Elly Kern kijken we naar de Barok (17e eeuw, maar absoluut niet saai)

Heidi Doff, directeur van het cultuurhuis, heeft genoeg bananenbrood om de vrijwilligers te interviewen en de burgemeester van Krimpen aan den IJssel wil best wat langer blijven zegt hij in een persbericht van de gemeente Onze ontmoeting, een serie verhalen over liefde gaat wel over liefde, maar niet tussen twee mensen. Dat moet kunnen tegenwoordig. De reeks fotoweetjes heeft de laatste keer in de HalloKLOCK gestaan, maar niet getreurd, daar komen nu andere fotoverhalen voor in de plaats.

Ik pies in mijn broek bij het verhaal ‘winkelen op afspraak’ en zie dat helemaal voor me. Echt onderbroeken lol. Laura vertelt hoe verstandig ze al op jonge leeftijd was. Uit het leven gegrepen.

Zo staat er iedere week weer een nieuwe editie van dit magazine online. Kijk op www.halloklock.nl en lees het op je computer, laptop of mobiel