Home Over mij

Over mij

Ronald de Vos

Wie is Ronald de Vos

Dat zal je aan mijn vrienden kunnen vragen, maar zelf vind ik dat je goed met mij door een deur kan. Ik ben een helper, meer dan dat ik zakelijk ben. Ik ga uit van het goede en houdt mij vast aan: Wie goed doet, goed ontmoet.

Over mijn verleden.

Ik heb een HBO-opleiding in de boekhouding. In mijn laatste baan voor een baas was ik manager finance bij een groot internationaal bedrijf.

Hoe ben ik gestart als ondernemer?

In 2013 schreef ik mij in als eenmansbedrijf Diensten Tripplead. Ik startte de website HalloKrimpen als podium voor ondernemers. Een digitaal verdienmodel was niet succesvol. HalloKrimpen ging in 2015 als magazine huis aan huis de brievenbussen in. Als snel volgde Krimpen a/d Lek en Lekkerkerk. HalloCapelle volgde en daarna ook opdrachten voor derden. In 2019 combineerde we de twee Hallo’s naar een krant onder de naam HalloKLOCK, een oplage van 52.000 stuks. Helaas was in maart 2020 de laatste editie door de corona.

Hoe nu verder

In de zomer van 2020 zijn we weer digitaal gegaan. Wekelijks komt er nu een digitale editie uit met allerlei verhalen en advertenties. Wil je hier deel van uitmaken als adverteerder of schrijver, stuur dan een mail naar onderstaand adres, of geef mij een belletje.

Contact gegevens

Ronald de Vos
Fresia 153
2925 EM Krimpen aan den IJssel

Mobiel 06 – 4287 4101

Email: ronald@tripplead.nl

Laatste berichten

El último

We begonnen met de kleur paars en eindigen ermee. Helaas, aan alles komt een einde. Na 8 jaar het HalloConcept uitgedragen te hebben, zetten...
Mensen

Mensen

Bijna Pasen

Bijna Pasen

plastic soep

Plastic soep

HalloKLOCK in volle glorie

In volle glorie

zwart wit

Zwart wit

Lentegevoel

Realiteit en hoop

Kunst

koud

Koud