Home Krimpen aan den IJssel Nieuwe editie Beweeggids voor Senioren

Nieuwe editie Beweeggids voor Senioren

0
Nieuwe editie Beweeggids voor Senioren

Bewegen heeft belangrijke positieve effecten bij het ouder worden. In Krimpen aan den IJssel zijn daarvoor veel mogelijkheden. Die zijn overzichtelijk opgenomen in de nieuwe Beweeggids voor Senioren.

Bewegen is voor iedereen belangrijk: voor jong maar zeker ook voor oud. Dat kan bij sportverenigingen maar ook zelfstandig of met een vriendengroepje. Om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn in de gemeente Krimpen aan den IJssel, kijk je natuurlijk in de nieuwe Beweeggids voor Senioren. In oktober 2019 valt hij in de bus bij alle abonnees van de nieuwsbrief van het Seniorenplatform.

Alle mogelijkheden op een rijtje
De gids vermeldt prettig overzichtelijk het beweegaanbod in en om de gemeente. In deze nieuwe, inmiddels al weer de derde editie staan alle mogelijkheden per sport gerangschikt. De gids is ontwikkeld en samengesteld door Synerkri en gerealiseerd met medewerking van het Seniorenplatform en Krimpen Wijzer.

‘Lopend sporten’
In deze editie zijn ook nieuwe initiatieven op het gebied van ‘lopend sporten’ opgenomen, speciaal bestemd voor senioren die wel willen bewegen, maar niet meer kunnen rennen: bij DCV (voetbal) en BV Krimpen (Basketbal). Ook groeit het aanbod aan weerbaarheids- en verdedigingssporten.

Nog geen abonnee?
Bent u geen abonnee van de Seniorenplatform en wilt u toch de gids ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@synerkri.nl. Of kom overdag langs in sporthal De Boog of op de werklocatie van Synerkri in Het Facet. De daar aanwezige medewerkers informeren u graag verder en denken mee over de mogelijkheden om actief te blijven. Zo gewenst brengen zij u ook in contact met de verschillende sportverenigingen.

Kijk voor info ook op lopend sporten