Met hoogwaardige producten, moderne technologie én vakmanschap laat Carwash Capelle uw auto weer stralen alsof hij net uit de showroom komt gereden. Iedere auto wordt handmatig voorgewassen zodat ook moeilijk bereikbare plekken gegarandeerd schoon zijn.
carwash
Na een interieurbehandeling oogt en ruikt de binnenzijde weer als nieuw. De auto is gestofzuigd en ruiten, dorpels en dashboard zijn grondig schoongemaakt. Met een speciale shampoo zijn vlekken verwijderd uit matten en stoelen. Een dieptereiniging van de lederen binnenbekleding geeft het leer zijn echte kleur terug, waarna het gevoed en gehydrateerd wordt. Hierdoor is het weer fris, schoon en beschermd. Met een ozonbehandeling kan Carwash Capelle alle nare geurtjes uit het interieur verwijderen. Denk aan sigarettenrook of de geur van huisdieren.

Glans en bescherming
Ook de buitenkant krijgt een uitgebreide schoonheidsbehandeling. Uw auto wordt handmatig voorgewassen, waarbij u zelf kunt aangeven welke plekjes extra aandacht verdienen. Ook de velgen worden handmatig gereinigd en gewassen. Door de lak te polijsten, worden krassen verwijderd. Na een behandeling met was is de lak weer beschermd. Voor diepe glans en reflectie kunt u een keramische glascoating laten aanbrengen. Door deze zelfreinigende coating hechten vuil en insecten vele malen minder aan de lak.

carwash
Als sociaal betrokken onderneming geeft Carwash Capelle al jaren Wajong’ers een kans op de arbeidsmarkt. Ze worden deskundig begeleid en komen bij goed functioneren in vaste dienst.

Op afspraak
Afhankelijk van de behandelingsduur kunt u tijdens het wachten een kopje koffie drinken of uw auto later ophalen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en uw wensen vrijblijvend te bespreken:

Kompasstraat 9-11
2901 AM Capelle aan den IJssel
www.carwashcapelle.nl
010 442 1610