Home B2B Mes Repro BV: Allround in grafisch werk

Mes Repro BV: Allround in grafisch werk

0
Mes Repro BV: Allround in grafisch werk

Voor offsetdrukwerk en printwerk bent u bij Mes Repro BV aan het juiste adres. Met ruim dertig jaar ervaring en een state-of-the-art machinepark levert het team van Ron Stek hoge kwaliteit tegen een faire prijs. Onder meer deze krant wordt door Mes Repro BV vormgegeven en gedrukt.

In 1986 werd Ron Stek eigenaar van een drukkerij in Rotterdam. Gaandeweg kwamen er naast offsetdrukwerk ook design, vormgeving, print- en kopieerdiensten bij. Als allround grafisch bedrijf heeft Mes Repro BV nog steeds veel kennis van offset drukwerk in huis, wat door de digitalisering een zeldzaamheid is geworden. Het bedrijf verzorgt dan ook naast printwerk nog steeds veel ‘klassiek’ drukwerk. Expertise waarover Mes Repro BV niet zelf beschikt wordt ingekocht bij Nederlandse partnerbedrijven.

Snel en zorgvuldig
Mes Repro BV werkt snel en zorgvuldig en levert kwaliteit tegen een faire prijs. Een van de specialismen is bouwtekeningen. “Wij kunnen zes A1-tekeningen, in kleur en gevouwen naar A4, per minuut maken”, vertelt Ron Stek. “Verder maken we flyers, folders, brochures, posters, roll-banners en boeken. We kunnen drukwerk op verschillende manieren inbinden, waaronder geniet en garenloos gebrocheerd.”

Zakelijke markt
Veel bedrijven en gemeenten zijn al jarenlang klant. Een paar jaar geleden nam Stek de repro-afdeling van een klant over, inclusief de personeelsleden. Naast het print- en drukwerk verzorgt Mes Repro BV ook het vervoer en de opslag voor deze organisatie, die hierdoor een forse besparing kon realiseren. Voor een regionale bakker verzorgt Mes Repro BV het complete design van de winkels. In Ahoy hangen binnenkort fraaie posters die bij Mes Repro BV vervaardigd zijn.

Ook particulieren
Particulieren kunnen bij Mes Repro BV terecht voor onder meer trouw- en geboortekaartjes. “Ik vind dat je als drukker ook deze markt moet kunnen bedienen. We zijn vaak beter en goedkoper dan internet. Klanten krijgen goed advies, ontvangen altijd eerst een proef en betalen pas achteraf.”

Moderne machines
Ron Stek investeert in vakkundige mensen en hoogwaardige, snelle machines. Naast snijmachines heeft hij high-tech kleuren- en zwart-witprinters, machines om te vouwen, perforeren, lamineren, bundelen, binden en (garenloos) te brocheren. Het druk- en printwerk wordt keurig gesneden, gevouwen en gebundeld afgeleverd.

Nieuw adres
In november verhuisde Mes Repro BV naar de Essebaan 73 in Capelle. De verhuizing is geruisloos verlopen – ook dát is service aan de klant. Het team van Ron Stek is blij met de nieuwe locatie: “Hier kunnen wij volop verder ontwikkelen en groeien!”

Mes Repro BV
Essebaan 73
2908 LJ Capelle aan den IJssel
010 442 34 20
www.mesbv.nl