Mensen

Serie kleur- editie mensen

Een nieuwe serie HalloKLOCK verhalen die de moeite waard zijn om te lezen, aangevuld met uitingen van ondernemers.

Ik neem u mee …
Op pagina 2 beginnen we met een leuke korting van 5 euro bij de Carwash Capelle en iets verderop staat een lekker gerecht van de keurslager om zelf klaar te maken. Het artikel van notaris Bas Zwaveling moet u echt lezen want het kan u behoorlijk veel geld besparen.

De sport uit de omgeving door Ries Rook is deze keer over KdO uit Lekkerkerk. Wie is daar niet lid van geweest. Een nieuwe schrijver is Marcel Th. van Brandwijk. Zijn bijdragen gaan over bijzondere passages uit zijn boek. Laura schrijft een verhaal dat tot de verbeelding spreekt, zoiets hebben we zelf allemaal al eens meegemaakt.

De huidige toestand in de wereld maakt het niet makkelijker om elkaar te vinden, Zandrea vertelt over haar eerste date sinds tijden. Interesseert kunst u ook? Deze keer neemt Elly Kern u mee naar  het kubisme in de beeldhouwkunst.

Laat u helpen door Leonore Noorduyn als u voor uw werk of gewoon eens iets wilt schrijven. Ze geeft nu al wat tips weg. Heidi Doff doet weer een nieuw koffierondje vrijwilligers van het Cultuurhuis. De angst van Jan Timmer baart ook mij zorgen.

Veel leesplezier op www.halloklock.nl