Meedoen in het digitale magazine

Beste ondernemer,

Een groeimarkt, het digitale magazine HalloKLOCK

  • De vierde serie ‘inside stories’ loopt van week 03 (19 jan) t/m 13 (30 mrt)2021. Het is een wekelijkse uitgave die iedere dinsdag voor 18.00 uur online wordt gezet.
  • Vormgeving, redactie en fotografie zijn gratis.
  • Het gaat om een A4 formaat, lettertype is goed leesbaar op de mobiel.

De tarieven voor deze vierde serie zijn excl BTW:

Artikel De ultieme manier van klantenbenadering
Eenmalig 75,= slim voor een oproep of laatste mogelijkheid
2 t/m 3 maal a 70,= herhaling is de kracht
4 t/m 6 maal a 65,= Vanaf 6 keer mag je een pagina weggeven
7 t/m 11 maal a 60,= Vanaf 6 keer met unieke pagina’s een eigen flipboek cadeau
   
Advertentie A4  
Eenmalig 75,=
serie 2 t/m 5 a 55,=
serie 6 t/m 9 a 50,= vanaf 6 keer een advertentie om weg te geven aan een bevriende ondernemer
vanaf 10 maal a 47.50,=
Halve pagina  a 27.50 per keer Speciaal voor coronaperiode om te verwijzen naar afhaalmogelijkheden en webshop verkopen.
Slider advertentie 4 advertenties 4 seconden in beeld (goedkoopste)
Eenmalig 40,=
serie 2 t/m 5 a 35,=
serie 6 t/m 9 a 32.50 vanaf 6 keer een advertentie om weg te geven aan een bevriende ondernemer
vanaf 10 maal a 30,=

Het weggeven van een advertentie aan een bevriende ondernemer is een win-win situatie. Denk dan aan bijv. iemand die het moeilijk heeft gehad, een horeca gelegenheid waar je graag komt of een vriend die ook ondernemers is. Het zorgt voor meer variatie en dat maakt iedereen enthousiast.

Extra mogelijkheid:

  • Laat een eigen ‘flipboek’ maken. Slim om op je website te plaatsen, naar je klanten te sturen, via Facebook te delen of om te laten drukken en op de balie te leggen.

Mijn voorstelling heet HalloKLOCK. Mag ik voor jou op het podium staan?

Ik sta op het podium en gebruik daar allerlei tools om het publiek te vermaken. Mijn publiek is best kritisch en wil regelmatig een nieuw geluid horen. Soms heeft dat te maken met de seizoenen, maar als het saai en eentonig wordt, haakt men af. Ik gebruik teksten, foto’s en films om de boodschap over te brengen, door deze mooi vorm te geven.

Mijn publiek is voor het overgrote deel de bewoner uit het KLOCK-gebied. Maar er zitten ook ondernemers in de zaal, luisterend naar de boodschap die ik op het podium vertel. Het KLOCK-gebied bestaat uit de plaatsen: Krimpen a/d IJssel, Lekkerkerk, Ouderkerk a/d IJssel, Capelle a/d IJssel en Krimpen a/d Lek.

Iedere dinsdagochtend vertel ik een nieuw verhaal. Om mijn verhaal interessant te maken heb ik van jou, de ondernemer die kan en wil groeien, reclameteksten, advertenties en artikelen nodig. Daarnaast zorg ik voor diverse verhalen uit het non-profitcircuit. Zo wordt het één geheel en loopt de zaal voor mijn podium steeds voller.

Heb je vragen? Ik ben Ronald de Vos. Mijn nummer is 06 – 4287 4101