Uw terras was nog nooit zo schoon

Had u dat ook? Van de zomer, op vrije momenten heerlijk genietend op het terras en dat u dan dacht: ‘eigenlijk is het terras toe aan een flinke schoonmaakbeurt’.

Maar ja, ga er maar eens aan staan. Een aantal vierkante meters mosaanslag verwijderen, dat is flink schrobben. En dan nog, hoe schoon wordt het en welk product is daarvoor nodig? Zonder schadelijke producten, professioneel gereinigd door LéVos.

LéVos is bekend van het reinigen van de vuilcontainers. Heerlijk schoon en fris haalt u de geleegde container weer op langs de kant van de weg. Maar wist u al dat zij ook uw terras spic en span maken?

Leo Vos: “Met onze speciale schotelreiniger maken wij het terras zo grondig schoon, dat het lijkt alsof het zojuist is gelegd. Zonder schadelijke producten, sterker nog, we gebruiken alleen water, de krachtige sproeiers doen het werk. Het water wordt netjes weggezogen en afgevoerd zonder de boel onder te spetteren.

Hak nu de knoop door en laat LéVos het werk doen. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Zij komen graag even kijken voor een vrijblijvende offerte.

LéVos, ook voor het schoon maken van entrees bij horecagelegenheden en bedrijven en gevelreiniging. Levos.nl – 0180 518380