Home B2B Laat je inspireren bij Style – bedrijfskleding in stijl

Laat je inspireren bij Style – bedrijfskleding in stijl

0
Laat je inspireren bij Style – bedrijfskleding in stijl
Showroom Style bedrijfskleding Capelle aan den IJssel

De tijd dat u bij bedrijfskleding alleen maar dacht aan stofjassen en werkoveralls ligt echt achter ons. Want er is meer, veel meer! Bij Style aan de Hoofdweg 386 in Capelle aan den IJssel vindt u echt alles op gebied van bedrijfskleding, teamkleding, sportkleding of werkkleding. Dus, bent u particulier, of vertegenwoordigt u een bedrijf, instelling of sportvereniging?

Onze showroom is open van donderdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 17.00 uur. Liever een afspraak om te kijken en te passen na kantoortijd? Bel maar voor een afspraak.

Showroom
We hebben voorbeelden hangen van alle merken, stijlen en kleuren en van de beste merken. Voor iedere beroepsgroep hebben wij een groot aanbod en ruime keus. En natuurlijk hebben we paskamers om ook de pasvorm direct te kunnen controleren en te kijken hoe het staat.

Sportkleding
Als sportvereniging of sportschool zoekt u ongetwijfeld goede kwaliteit kleding die ademend is en goed aansluit. Hiervoor hebben we onder andere de collectie van Printer en Craft beschikbaar.

Werkkleding
Werkkleding voor vakprofessionals, daar worden hoge eisen aan gesteld. De stof moet van stevige kwaliteit zijn en pasvorm moet helemaal kloppen. In onze showroom kun je de merken Projob, Jobmen, en Tricorp, passen en uitproberen.

Promotionele kleding
Die mag wel een beetje opvallen en natuurlijk is hierbij de prijs-kwaliteitverhouding van groot belang. Daarom hebben wij bijv. Clique, B&C, Gildan, Fruit of the Loom, Kariban enz. Teveel om op te noemen.

Eigen drukkerij
Voor het personaliseren van de kleding beschikt Style over een eigen drukkerij en borduurmachines. Gebaseerd op 40 jaar ervaring in de promotiebranche geven wij degelijk vakkundig advies en helpen we graag bij de selectie, het ontwerp en de maatvoering.
En of de oplage nou groot of klein is: wij zetten in op de persoonlijke benadering en begeleiding van de klant.

Inspiratie opdoen
Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag advies op maat?
Kom langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel voor een heerlijk kopje koffie. In onze showroom kunt u alle kleding passen, voelen en ruiken en hebben wij tal van voorbeelden om inspiratie op te doen.

Om de opening van onze showroom te vieren hebben we een actie voor alle lezers. Tot het einde van het jaar krijg je 10% korting op je eerste bestelling met onderstaande kortingsbon.

Style Bedrijfskleding
Hoofdweg 386
Industrieterrein Capelle XS

www.stylebedrijfskleding.nl

Tel: 010 – 200 45 99