Home Diensten gezondheid Kwaliteit en aandacht voor uw kunstgebit

Kwaliteit en aandacht voor uw kunstgebit

0
Kwaliteit en aandacht voor uw kunstgebit

Tandprothetische Praktijk (TPP) Hagen in Krimpen aan den IJssel en Rotterdam is al tientallen jaren het adres voor een perfect kunstgebit en een klikgebit op implantaten. “Sinds behandelaar Piet niet meer werkzaam is bij TPP Hagen, werken we in de behandelkamers alleen nog met familieleden. Zo houden we onze service en kwaliteit hoog, want uw tevredenheid over ons werk is onze prioriteit.”

Familiebedrijf
Ook het technische werk heeft TPP Hagen volledig in eigen hand. In het moderne laboratorium werken hooggekwalificeerde en gediplomeerde medewerkers, onder wie Magdalena, de schoondochter van het echtpaar Hagen. Sinds enkele jaren ondersteunen John en David Hagen hun ouders in de praktijken. Ook hun inzet en passie voor het vak is merkbaar, zodra je hen spreekt. De beide zoons hebben nu al weer vele studiejaren en intensieve begeleiding van hun ouders achter de rug. En natuurlijk blijven ze verder studeren in de Tandprothetiek want kwaliteit staat voorop. De techniek ontwikkelt zich snel en door bijscholing van de medewerkers beschikt TPP Hagen over de meest geavanceerde technieken op hun vakgebied.

familie Hagen
Familie Hagen voor het pand in Krimpen aan den IJssel

Digitalisering
Bij TPP Hagen wordt iedere behandeling in teamverband voorbereid. De praktijk is ISO-gecertificeerd en voldoet aan de hoogste hygiëne eisen. “We zijn aangesloten bij het onafhankelijke, openbare kwaliteitsregister van praktiserende tandprothetici in Nederland (KRTP). We werken met de nieuwste technologie en gaan mee met de digitalisering. Met onze digitale scanner en 3D-printer kunnen we nauwkeurig individuele afdruklepels printen voor een nog betere pasvorm van de prothese. Ook de steg (het bruggetje waar de prothese op klikt) voor op de implantaten wordt digitaal ontworpen.”

Luisterend oor
Dat een bezoek aan de tandprotheticus voor sommige mensen een beetje stress oplevert, begrijpt het team van TPP Hagen goed. “Om cliënten op hun gemak te stellen, hebben we onze wachtkamer huiselijk ingericht en staat lekkere koffie en thee klaar. We informeren onze klanten duidelijk over de behandeling en ze krijgen van ons altijd een schriftelijke begroting mee. En we bieden een luisterend oor en houden rekening met individuele wensen.”

Gratis advies
Heeft u vragen over een plaatje/frameprothese, het trekken van tanden en/of kiezen, een kunstgebit, implantaten, reparaties of aanpassingen? Kom dan langs in een van de paktijken voor een gratis advies. U bent welkom!

www.tpphagen.nl