Kunst

Kunst is zien, ruiken en voelen. Kunst is altijd goed. Lees meer over Dali, surrealisme en fotografie. Ook zelf kroketten maken is kunst, zeker met een lekkere fles wijn erbij.

 

Deze week slaan we de puzzel over.

Waar de een het voor kennis aanneemt dat er een nieuwe editie is, vindt een ander het heerlijk om er doorheen te bladeren en een of meerdere artikelen te lezen. Het zal niet zo zijn dat iedereen alles leuk vindt, zelfs ik vind dat niet.

De edities vullen zich steeds meer met verhalen of met een serie verhalen. De fotoweetjes, kunst, een lekker gerecht met bijbehorende wijn, de ontmoeting…, sportverenigingen in beeld etc. In de colofon staan de bladzijden van dit soort artikelen. Heb je ook de durf en de tijd om een verhaal te schrijven, eens of meerdere keren, laat het mij dan weten.

Ik weet dat er nog veel mensen zijn die ook graag deze verhalen lezen, maar door de hele lockdown niet gehoord hebben dat er zo’n digitaal magazine bestaat. Vooral veel mensen die alleen zijn vinden dit leuk. Dus als je iemand kent, stuur deze link dan naar ze toe.

Mijn naam is Ronald de Vos ronald@tripplead.nl