Kapsalon Kitty Blom laat ieder haartype stralen
Bij Kapsalon Kitty Blom is het hele gezin welkom. In de kinderhoek kijken de kleintjes tijdens het knippen een filmpje. Volwassenen genieten voor en tijdens het knippen van een lekker kopje koffie, cappuccino of thee. De kapsalon, van oorsprong een herenkapper is al 24 jaar gevestigd aan de Doormanstraat in Capelle. “We hebben nog steeds een aantal gespecialiseerde herenkapsters in dienst, die regelmatig training en scholing volgen”, vertelt Kitty.

Zeg het met kleur
Kitty Blom heeft voor ieder haartype een passend model en veel verschillende kleuren. Bij de dames blijven blonde, koele kleuren trendy. Je kunt echter ook een heel persoonlijk tintje krijgen. Nakleuren met een toner of meerdere kleuren in één coupe – geen enkel probleem! Voor kinderen en jongeren zijn er funny kleuren en leuke kleurextensies.

Gezond en verzorgd
De exclusieve producten van Joico houden je haar in topconditie, ook na het kleuren. Een behandeling met Joico is ook een verjongingskuur voor je haren. Voor gevoelige haartypes worden extra stoffen toegevoegd, die het haar opbouwen en superglanzend maken.

Het team van Kitty Blom is op zoek naar een extra collega. Hou jij van je vak en ben je goed met klanten? Neem contact op!

Kitty Blom

Doormanstraat 50
2901 AJ Capelle aan den IJssel
info@kapsalonkittyblom.nl
010-4518959

Maandag, donderdag, vrijdag open tot 21 uur.
Dinsdag, woensdag open tot 17.30 uur.
Een afspraak maken doe je telefonisch.