Een nieuwe Jumbo in een fantastisch winkelcentrum
Arnold de Jongste is ontzettend trots op zijn nieuwe Jumbo supermarkt in ‘De Korf’. Het winkelcentrum gaat er tijdens de verbouwing steeds mooier uitzien. Mensen zullen met plezier komen winkelen. En zijn Jumbo, die kan de toekomst vol vertrouwen aan.

Arnold kip afdelingArnolds Fried Chicken, de aller, allerlekkerste kip die je ooit hebt geproefd
Met de komst van de nieuwe Jumbo wilde Arnold iets nieuws, iets bijzonders, iets wat niemand in de omgeving heeft. Kip moest het zijn, maar dan wel de allerlekkerste kip die hij zich kon voorstellen.
Dus ging Arnold op zoek en vond:

Kiphaasjes in een heerlijk krokant kruidenjasje, gebakken op de Amerikaanse manier
Alleen het beste is goed genoeg voor deze delicatesse. De kiphaasjes komen van Beter-Leven-1-Ster-kippen en worden onder hoge druk gebakken. Dat gaat heel snel, zodat er niets verloren gaat van de sappigheid en malsheid van de kip. En het gekruide jasje…., ja, dat houdt Arnold geheim natuurlijk, anders is hij al gauw niet meer de enige met te lekkere kipstukjes.

En dan de Canadian Fried Chicken
Kip, gegrild alsof het op de barbecue is gegaard, maar die toch gewoon in de winkel wordt bereid.
In de speciale Canadian grill-oven is een hele kip binnen 12 minuten gaar. Dat is zo snel, de sappen krijgen niet eens de kans om te ontsnappen. Arnold weet het zeker: “Onze Jumbo heeft de lekkerste kip ooit. Knuffelkip noemen we die, want als je hiermee thuiskomt, kun je standaard een BIG HUG verwachten.

Dus, zorg dat je voor 20.00 uur je avondsnack in huis hebt, want eenmaal geproefd, ga je die echt niet meer ergens anders halen.
 
Winkelen doe je voor je plezier bij de Jumbo
Arnolds fried chickenIs boodschappen doen meer een must, dan dat je daar nou zo blij van wordt? Naar de nieuwe Jumbo ga je voor je plezier. Je loopt de winkel binnen en je eerste indruk is: ruimte. De winkel is enorm en dat heeft zo zijn voordelen. Dat begint al bij de dubbele ingang. Dan direct de verse groente, de verse maaltijden en, daar kun je niet aan voorbij, Arnolds Fried Chicken. De buitenste ronde verder volgend ga je langs de vleeswaren, brood- en zuivel en dan heb je relaxed zoekend en kiezend, zonder andere boodschappenkarren die in de weg staan, je voornaamste boodschappen al binnen. Langs de lange rechte paden vind je alles wat je verder nodig hebt. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te vinden. Zonder onderweg te verdwalen kom je uiteindelijk bij de kassa. Wil je bij de kassa niet weer de boodschappen uit- en inpakken, dan heb je onderweg alles al gescand en hoef je alleen nog af te rekenen. Fijn, snel klaar dus.
Boodschappen doen bij de Jumbo kan ook een feestje zijn, want….

‘Heb jij al een soepje gedaan?’
Arnold: “Kijk, daar word ik nou gelukkig van. Mensen vinden het heerlijk om tussen het winkelen door even te genieten van een kop verse soep. Elke dag hebben we andere, gemaakt van het teveel aan producten. In de koffiehoek, kletshoek of eethoek, hoe zullen we het gaan noemen, kun je genieten van die gratis soep, een kop koffie of zo’n heerlijk kipstukje, gekocht bij Arnolds Fried Chicken. Wie weet, even bijkletsen met de overbuurvrouw die ook net boodschappen doet, of gewoon genieten van zo’n simpel genoegen.

Energiepositief de toekomst tegemoet
Bij een nieuwe Jumbo hoort een toekomstgericht energiebeleid, vindt Arnold. “Ook als ondernemer moet je je verantwoordelijkheid nemen en daarom hebben we ervoor gekozen de warmte die vrijkomt door het koelen van de winkel ergens anders weer te gebruiken. Onze gasmeter staat sinds de opening op ‘nul’. Met de 500 zonnepanelen op het dak en de vier windwokkels die binnenkort geplaatst worden is de Jumbo energiepositief. De panelen en wokkels zullen meer energie produceren dan nodig en die extra energie wordt teruggeleverd aan het stroomnet. Daarmee compenseren we een deel van de eigen CO₂-uitstoot en levert Jumbo een positieve bijdrage aan de maatschappij.”

Product ophaalpunt – Jumbo gaat voor 100% klanttevredenheid – voldoende parkeergelegenheid

Jumbo Arnold de Jongste
Arcade De Korf, Krimpen aan den IJssel
www.jumbo.com/winkel/jumbo-krimpen-aan-den-ijssel-de-korf
www.facebook.com/jumbodekorf

Arnolds wijnafdeling