Home Capelle aan den IJssel Horseshop International viert herfstbegin met Horseshop Night

Horseshop International viert herfstbegin met Horseshop Night

0
Horseshop International viert herfstbegin met Horseshop Night

De prachtige herfstkleuren nodigen uit tot buitenritten met je paard of pony. Wil je met volle teugen genieten van een heerlijke tocht door de bossen en velden? Ontdek tijdens de Horseshop Night de herfst- en wintercollectie van Horseshop International in Capelle.

Horseshop International is al jaren een sfeervolle ontmoetingsplek voor recreatieve ruiters. Je komt er altijd wel een bekende uit de manegewereld tegen. Van jong tot oud – de hele familie is welkom. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek met paardjes kunnen hun (groot)ouders de collectie bekijken of in de zithoek gezellig bijpraten onder het genot van een kopje koffie. “Deze regio telt ontzettend veel maneges en pensionstallingen”, zegt eigenaresse Ineke Terlouw. “Aangezien paardenliefhebbers elkaar opzoeken is het hier soms net een reünie.”

Passie voor paarden
De winkel aan de Capelse Bermweg is 14 jaar geleden door Ineke opgezet vanuit pure passie voor paarden. “Wij hadden kleine Shetlanders, maar daar was weinig voor te krijgen. Daarom ben ik zelf een heel klein winkeltje begonnen. Van lieverlee is het steeds groter geworden.” Tegenwoordig heeft Horseshop International een uitgebreide collectie zadels, dekens en andere artikelen voor kleine en grote paarden. Je kunt er ook wagentjes en tuigen kopen of zadels huren. Trendy schoenen, laarzen en rijkleding ronden het aanbod af. In de winkel is nog steeds één hoek volledig gewijd aan Shetlandpony’s. Hier komen zelfs paardenliefhebbers uit het buitenland op af.

Enorme keuze
“Wij richten ons op het middensegment, de recreatieve ruiters, en een deel van het sportsegment. Paardensport is de afgelopen jaren steeds toegankelijker geworden en onze collectie is fors gegroeid. Ook het nieuwe herfst- en winterassortiment biedt een enorme keuze qua kleuren en materialen.
Van warme winterdekens en -jassen tot gevoerde rijbroeken.”

Horseshop Night 1 november 17-21 uur
Ook dit najaar organiseert Horseshop International naar goede traditie een Horseshop Night. Op vrijdag 1 november van 17-21 uur ben je welkom voor een drankje, een hapje en veel gezelligheid. Ook op zaterdag gelden er nog leuke kortingen. Je kunt deelnemen aan diverse winacties en voor iedere deelnemer staat een leuke verrassing klaar! Al benieuwd naar de nieuwe collectie?
Kijk dan op de uitgebreide website met webshop!

 

 

Horseshop International
Bermweg 224
2906 LG Capelle aan den IJssel
010-2108456
www.horseshopinternational.nl