Het NUT: Al 200 jaar in Krimpen
Niet dat ze het al 200 jaar doen, hoor, maar per 1 juli 2020 treden het bestuur en de programmacommissie van Het NUT in Krimpen aan den IJssel af. Voor de bestuurs-  en commissieleden beginnen de jaren te tellen, dus het is tijd voor vernieuwing, verjonging en verfrissing. Logisch dus dat het NUT op zoek is naar een nieuw team vrijwilligers.

Concreet: het bestuur wil graag mensen enthousiasmeren voor de functie van voorzitter, secretaris, penningmeester en 4 leden voor de programmacommissie.

Het werk van de programmacommissie is het samenstellen van een gevarieerd programma met diverse cursussen en het zoeken naar docenten die deze cursussen kunnen leiden. Op het moment hebben we diverse cursussen: beweging, tekenen en schilderen, kunstgeschiedenis, literaire kring, Italiaans en vele lezingen met diverse onderwerpen.

Ook bezoeken we 1x per jaar per bus het Muziektheater te Amsterdam voor een balletvoorstelling. Zowel leden als niet leden kunnen van het NUT-programma gebruik maken.

Bent u geïnteresseerd in een functie bij het NUT, meld u dan aan. U kunt contact opnemen via e-mail: administratie@nutkrimpen.nl of telefonisch 0180-516130 op dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur. We horen graag van u.