Home Krimpen aan den IJssel Heren KDO geen NK door Corona virus!

Heren KDO geen NK door Corona virus!

0
Heren KDO geen NK door Corona virus!

De jongens van KDO Krimpen hebben zich afgelopen seizoen enorm op de kaart gezet! De selectiegroep heren is afgelopen jaar gegroeid naar 15 turners die uitkomen in de 4e divisie en hoger. Zo hebben een aantal mannen zich dit seizoen geplaatst voor de landelijke Nederlands Kampioenschappen, maar door het Corona virus zijn alle wedstrijd gecanceld. 

Dit is natuurlijk erg jammer, maar trainers Phil Ronken en Irma van Velzen zijn ontzettend trots op de mannen die zo hard hebben getraind hiervoor. De mannen hebben laten zien dat KDO meedraait in de top! En daar zijn de trainers enorm trots op. 

Christian Kroon, Julian Nederlof en Kai Driessen hadden zich knap geplaatst voor het NK in de 4e divisie op zaterdag 16 mei. Kai had zich zelfs geplaatst als 1e van Zuid-Holland!
Jamie Nap & Dusty van der Stam hadden zich via de plaatsingswedstrijden geplaatst voor de landelijke wedstrijden in de 3e divisie. Ook zij hebben zich als 1e en 2e van Zuid-Holland hiervoor geplaatst, super knap! 
En ook kanjers Sep Westerveld en Tobias van der Vinne hebben prachtige oefeningen laten zien. Sep & Tobias maken de meeste turnuren binnen KDO. Tobias traint zelfs in de topsport groep in Zwijndrecht, waar trainster Irma en Tobias erg druk mee zijn. De jongens kwamen uit in de 1e divisie en hadden zich al geplaatst voor de ½ finale van het NK. Tijdens de plaatsingswedstrijden hebben zij al goede scores laten zien. Zo was Sep knap eerste op sprong en Tobias knap tweede op het onderdeel brug van de 30 deelnemers. 

We hopen ons volgend seizoen weer te plaatsen voor de Nederlands Kampioenschappen. Volgend jaar hebben we nog meer kans, want dan mogen de jongste heren Job, Ian, Noah, Milan en Fabian zich ook plaatsen voor het NK. 
Wil jij dit nou ook? In verband met het Corona virus zal er pas na de zomervakantie een proefles worden georganiseerd.

Nu al interesse? Neem dan contact op met Irma van Velzen – irmavanvelzen@outlook.com.