Het Gaasterlands Kruiden Varken

Het varkensvlees van Keurslager Mourik komt van blije varkens. Ze zijn zo vrolijk, omdat ze worden verwend met het lekkerste voer.  Friberne varkenshouders geven hun  Gaasterlands Kruiden Varkens  elke dag te eten wat varkens in het wild het liefst eten: eikenbast, knoflook, jeneverbes, wilde tijm, oregano, vlierbes en kastanje.

De varkentjes van Gaasterland doen de hele dag niets liever dan wroeten in die kruiden. Daar worden ze niet alleen heel blij van, het draagt ook nog eens bij aan de natuurlijke, pure smaak van het vlees.

Dat varkensvlees ligt bij Keurslager Mourik in de vitrine.  Traditioneel, ambachtelijk vlees met een uitzonderlijke smaak.  Vlees zoals vlees hoort te smaken.

Varken met kruidenmelange

Kees Mourik adviseert bij het bereiden alleen nog een snufje zout en peper toe te voegen. Het Gaasterlands Kruiden Varken heeft immers zelf al gezorgd voor de toegevoegde kruidenmelange.

Eenmaal proeven en je wilt alleen nog maar varkensvlees van dit vrolijke varken.

Wist je al dat je het beste vlees en de lekkerste vleeswaren heel gemakkelijk online bij ons kunt bestellen?

Bestel je voor 13.00 uur, dan bezorgen wij nog diezelfde dag vanaf 17.00 uur in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel en Lekkerkerk.