Home Krimpen aan den IJssel FEESTTAS zorgt dat iedereen feest kan vieren.

FEESTTAS zorgt dat iedereen feest kan vieren.

0
FEESTTAS zorgt dat iedereen feest kan vieren.

Jarigen waarvan ouders het niet breed hebben kunnen nu ook feest vieren
Is uw kind jarig en heeft u het niet zo breed?

Door de FEESTTAS aan te vragen, kunt u nu ook een feestje vieren. In de FEESTTAS zit een kaart, slingers, ballonnen, een taartje en natuurlijk een kadootje. Daarnaast zorgt een vrijkaartje voor het zwembad er voor dat kinderen eens lekker kunnen gaan zwemmen en is er een tegoedbon voor een traktatie voor op school. De Krimpense protestantse ArkRank-gemeente, gesteund door plaatselijke ondernemers, vinden dat ieder kind recht op een verjaardagsfeestje heeft en ontwikkelde deze tas met inhoud.

Hoe aanvragen?
De FEESTTAS is beschikbaar voor basisschoolkinderen van vier tot twaalf jaar uit gezinnen die het niet zo breed hebben en woonachtig zijn in Krimpen aan den IJssel. Stuur minimaal één week voor de verjaardag van uw kind een mail naar feesttas@ziggo.nl.

We bezorgen de tas op de avond voor de verjaardag of u kunt hem die avond om 19.00 uur afhalen in De Ark aan de Burgemeester Aalberslaan 43. Geef in uw mail aan waar uw voorkeur naar uitgaat.

Met aanmeldingen wordt discreet omgegaan. Nadat de FEESTTAS is afgegeven, wordt uw melding verwijderd. Voor een volgende verjaardag moet u dus opnieuw een mail sturen.

Om zoveel mogelijk kinderen van een tas te kunnen voorzien komen kinderen waarvan ouders deelnemer zijn bij de voedselbank niet in aanmerking voor de FEESTTAS. Zij krijgen via Stichting Jarige Job al een verjaardagsdoos.