Home B2B Energie Eerst: Eerlijk over energiekosten

Energie Eerst: Eerlijk over energiekosten

0
Energie Eerst: Eerlijk over energiekosten

Door zelf stroom en gas in te kopen op de handelsbeurs kan een bedrijf fors besparen op energiekosten. Energie Eerst maakt dit als onafhankelijk energieadviesbureau graag mogelijk voor de ondernemer.

EnergiekostenUw bedrijf ontvangt wellicht maandelijks een rekening van uw energieleverancier. “Die kan lager”, zegt Darnell Smaal, directeur van Energie Eerst. “Energiebedrijven kopen stroom en gas in op de handelsbeurs. De prijs hiervan varieert als gevolg van vraag en aanbod per uur. Het vaste maandbedrag dat bedrijven betalen aan hun energieleverancier is zo gecalculeerd dat ze nooit te weinig betalen.”

Zelf inkopen
Via Energie Eerst kopen bedrijven zelf in op de handelsbeurs. Ze betalen hun werkelijke verbruik plus een kleine opslag van 0,8 cent. Smaal: “Men betaalt dus nooit te veel. Omdat we erin geloven blijvend de goedkoopste te zijn, werken we niet met vaste contracten en opzegboetes. Klanten kunnen maandelijks opzeggen, maar desgewenst ook een contract afsluiten voor de langere termijn.”

Eerlijk en transparant
Energie Eerst geeft openheid van zaken en degelijk advies. “We berekenen voor bedrijven op basis van hun energiejaarnota wat ze kunnen besparen. Onze bestaande klanten hebben hun energiekosten met 10 tot 30% en zelfs meer zien dalen.”

Slimme meter
Als klant van Energie Eerst krijgt u voor 60 euro een slimme meter in uw meterkast geïnstalleerd. Deze wordt gekoppeld aan de handelsbeurs. Via een online portal kunt u per uur uw energieverbruik en -kosten monitoren. U weet exact waar u aan toe bent!

Energie Eerst
Molenbaan 2
2908 LM Capelle aan den IJssel
010 303 25 42

www.energie-eerst.nl