Home B2B Delger brengt Narrowcasting onder de aandacht

Delger brengt Narrowcasting onder de aandacht

0
Delger brengt Narrowcasting onder de aandacht

Dat is nou Narrowcasting

We komen het overal tegen. Die digitale schermen waarop allerlei informatie wordt getoond, bijvoorbeeld bij de kapper, de huisarts, de apotheek of in een horecagelegenheid. Je ziet ze ook in grote winkelketens of entreehallen.

Delger-Tech rolt het voor u uit
Delger-Tech is een klein bedrijf, dat dit voor elke ondernemer, groot of klein, kan realiseren, maar ook voor particulieren. Daniel Delger: “Naast electro-techniek en light-weight ICT, doe ik ook Narrowcasting. Dat heet zo omdat het geen ‘broadcasting’ is, zoals gewone televisie. Het is dé manier voor bedrijven om hun diensten of producten onder de aandacht te brengen. Met kleine of grote schermen wordt de informatie of reclame aan een doelgroep getoond. Dat kunnen de eigen medewerkers zijn, voor wie een scherm met de laatste info bij de koffieautomaat hangt, maar je kunt er ook mee communiceren richting de klant of de bezoekers in de wachtruimte.”

Maatwerk en service
Delger-Tech kan een compleet maatwerkpakket leveren: hard- en software, montage en/of aanleggen van data en voeding. Daniel: “Als ik uw reclames of diensten vooraf installeer, dan draait alles bij levering. Uiteraard leg ik alles uit en na de levering sta ik klaar om u te helpen, mocht zich een probleem voordoen.”

Uw interesse gewenkt?
Kijk op www.delger-tech.nl of bel Daniel Delger: 06-46374976.