De Nissan Juke was na 10 jaar wel toe aan een ‘make-over’, want de ontwikkelingen in de automobielindustrie gaan met grote stappen. En toch, als je hem ziet, herken je het Juke model. Hij is groter geworden, maar heeft nog steeds een compacte uitstraling en hij oogt nog eigenzinniger dan zijn voorganger.

We spreken met Angelo van Roon, mede-eigenaar van Roocar. “Ik kan er over blijven vertellen, maar ga er nou eens inzitten en kijk rond. Dan zie je de zeer complete inrichting van de Juke Premiere Edition”. Het is een opvallende verschijning met o.a. een Bose audiosysteem, slimme rijhulpen en prachtige bekleding. Een 8 inch touchscreen en een multifunctioneel stuurwiel vallen onmiddellijk op en de beenruimte, vooral achterin mag er zeker zijn. Trouwens, zijn achteruitrijcamera is ook wel erg handig.

De nieuwe Juke Première Edition is nu al te bestellen met two-tone lakkleur, 19 inch lichtmetalen wielen en allerlei comfortabele opties. Nissan vraagt 27.990 euro voor deze uitvoering, die wordt geleverd met 117 pk sterke benzinemotor. Een automatische versnellingsbak is een optie van 2.000 euro.

Semi-autonoom rijden
Naast al het moois dat de autoliefhebber onmiddellijk herkent, biedt de Nissan Juke eigentijdse techniek en functies die het rijden fantastisch maken. Dat aanraakscherm kan aan je telefoon gekoppeld worden en met de app kun je allerlei functies van de auto bedienen en op afstand bekijken. Nog interessanter is dat de Juke semi-autonoom kan rijden. Terwijl hij in het midden van de rijstrook blijft, accelereert en remt hij zelf.

Een zuinigerd, die 1,0 driecilindermotor
Angelo: “Kracht en vermogen, gekoppeld aan een laag verbruik, dat is wat onze klanten vragen. Maar natuurlijk ook een aansprekend ontwerp, infotainment, veiligheid en rijplezier”. Wilt u in de nieuwe Juke rijden, of hem zelf samenstellen? Kom langs, neem plaats en maak uw keuze.

Roocar
Binnenweg 1
2923 BA Krimpen aan den IJssel
www.vanroon-roocar.nl
Tel. 0180 550544
nissan@roocar.nl