De natuurlijke manier om Engels te leren

Take The Plunge!

Sandra lngenberg
Take The Plunge

… de natuurlijke manier om Engels te leren
“Zeg ‘ns eerlijk: had jij ooit leren zwemmen als je de schoolslag alleen langs de kant had geoefend? Natuurlijk niet! Zwemvaardigheid bouw je op door in het water te springen en toe te passen wat je hebt geleerd. Hetzelfde geldt voor autorijden, je leert het pas ècht na je rijexamen, als je volop deelneemt aan het verkeer, oftewel: learning by doing.”

Meters maken
“Hoe denk je dan een taal te beheersen door uitsluitend woordjes en grammatica te stampen?” lacht Sandra Langenberg. “Kilometers maken, oefenen, dát moet je! Dat is natuurlijke taalverwerving, en zo heb je ook je moedertaal geleerd. Je moet als het ware ‘in de taal springen’, jezelf ermee omringen. Daar geloof ik heilig in en daarom heet mijn bedrijf Take The Plunge!. Met uitroepteken ja, als aanmoediging”. Sandra begon 8 jaar geleden haar  bedrijf en begeleidt mensen bij het verbeteren van hun Engels.

Je moet je wel op je gemak voelen
“Aanmoediging is heel belangrijk. Wie zich prettig en ontspannen voelt en zichzelf toestaat fouten te maken tijdens het leren, leert het meeste. Mijn klanten kunnen dat beamen.”
Take The Plunge! verzorgt onder meer privéles Engels, conversatieles Engels en incompany-training.

Meer weten? Kijk op www.taketheplunge.nl of mail: infotaketheplunge@gmail.com.