Home Capelle aan den IJssel Bodytec Claudia

Bodytec Claudia

1
Bodytec Claudia
Body Tec Claudia - Hallo Klock uitgave 1901 © Petra Muilenburg Fotografie

Personal Training met een positieve boost

Bodytec Claudia helpt je om te sporten, ook als je lichaam of de omstandigheden niet ideaal zijn. Door de Miha bodytec oplossing en de persoonlijke begeleiding van Claudia de Gelder vallen de traditionele bezwaren om te gaan sporten weg.

Als sporten niet meer gaat
Claudia weet als geen ander hoe het is om te moeten stoppen met sporten. Zij werd 12 jaar geleden geconfronteerd met een auto-immuun ziekte, waardoor zelfs een wandeling een opgave werd. Regelmatig sporten en fit blijven was er niet meer bij. Haar leven kreeg een andere wending, maar Claudia zette door en zocht naar een manier om weer te kunnen sporten.

Miha Bodytec
Het Miha Bodytec systeem bleek de oplossing. “Kunnen trainen op een verantwoorde manier is een overwinning”, vertelt Claudia, terwijl ze het Bodytec vest demonstreert. Met hernieuwde energie pakte Claudia het sportieve leven weer op. Het vest is ook geschikt voor de sporter met chronisch tijdgebrek. Haar fitclub in Capelle aan den IJssel, waar ze al 5 jaar succesvol trainingssessies in groepsverband geeft, is laagdrempelig en een toevluchtsoord voor iedereen die normaal niet van de sportschool houdt.

Body Tec Claudia – Hallo Klock uitgave 1901 © Petra Muilenburg Fotografie

EMS
Om iedereen kennis te laten maken met deze geweldige innovatie heeft Bodytec Claudia een introductie sessie. Tijdens deze sessie ervaar je de functie van EMS, de Electro Muscle Stimulation van het vest en een voorproefje van het trainingsprogramma.
Elke sessie wordt actief het programma bijgesteld voor maximaal resultaat. En dat terwijl elke sessie maar 20 minuten duurt! De combinatie van een-op-een begeleiding en de elektrostimulatie van het vest zorgen ervoor dat sporters snel resultaat zien en gemotiveerd blijven.

Uniek aanbod
Normaal kost de kennismakingsesse € 10.
Voor de lezers van de HalloKLOCK heeft Claudia een uniek aanbod. Tot 31 oktober is de kennismakingssessie gratis.

Dus wacht niet te lang en klik op de link of bel met Claudia.

Bodytec Claudia
Capelseweg 39, Capelle aan den IJssel
www.bodytecclaudia.nl
info@bodytecclaudia.nl

Lees ook haar artikel op https://halloklock.nl/bodytec-claudia-fit-vitaal-en-slanker-in-12-weken/