Home Capelle aan den IJssel Bodytec Claudia: fit, vitaal en slanker in 12 weken

Bodytec Claudia: fit, vitaal en slanker in 12 weken

1
Bodytec Claudia: fit, vitaal en slanker in 12 weken

Naast een-op-een work-outs voor een krachtig, gezond lichaam biedt Bodytec Claudia vanaf 6 januari ook een voedingsprogramma aan: in 12 weken fit, vitaal en slanker!

Met de MIHA-Bodytec-Formule verbeter je via elektrische spierstimulatie efficiënt je fysieke prestaties en gezondheid. Je draagt een vest met elektrodes die tijdens de work-out de spieren en hun omgeving diep stimuleren. De work-out, die slechts 20 minuten duurt, bestaat uit cardio- of krachtoefeningen of een combinatie hiervan. Je kunt de nadruk leggen op bepaalde spiergroepen. Je spieren worden optimaal onder spanning gezet. Een geweldige ervaring!

bodytecTrainen op maat
Gecertificeerd Bodytec Trainer Claudia de Gelder begeleidt je tijdens de work-out en stelt na afloop het programma bij voor optimaal resultaat: sterkere spieren, een beter core-stabiliteit en gewichtsverlies. Eén work-out per week volstaat om jouw persoonlijke doelstelling te bereiken. Een fijne formule voor een brede doelgroep. Claudia begeleidt mensen die om gezondheidsredenen niet meer regelmatig kunnen sporten, er geen tijd voor hebben of simpelweg niet houden van de sportschool. “Daarnaast vinden veel sporters Bodytec een waardevolle aanvulling op de sporten die ze al beoefenen”, vertelt Claudia. “Omdat de gewrichten niet worden belast is het ook ideaal tijdens revalidatietrajecten. We hebben zelfs een ontspanningssessie voor het afbouwen van stress. Zowel jongeren als ouderen boeken snel resultaat.”

Voedingsprogramma
Vanaf maandag 6 januari biedt het team van Bodytec Claudia een voedingsprogramma aan mét of zonder Bodytec. Door het aanleren van een gezond voedingspatroon verlies je duurzaam gewicht en centimeters, terwijl je gewoon met je gezin kunt blijven eten. Je ontvangt een gepersonaliseerde app met een voedingsprogramma en boodschappenlijstjes. Wekelijks krijg je een coachingsgesprek en word je gewogen en gemeten. In twee online workshops praat Claudia je bij over een gezonde voedings- en leefstijl. Het programma duurt twaalf weken, waarna je jezelf fitter, vitaler en slanker voelt!

Bodytec Claudia
Capelseweg 39
www.bodytecclaudia.nl/voeding
06-23700416

Lees ook https://halloklock.nl/bodytec/