Wat je ver haalt is het allerlekkerst!

Dat geldt zeker voor het rundvlees van Keurslager Mourik. Voor Cees is alleen het allerbeste goed genoeg. Een stukje rundvlees laat hij gewoon van de Grote Vlakten in Noord-Amerika komen.

Black Angus runderen hebben een goed leven op de Great Plains van o.a. Nebraska en Kansas, voordat ze als Angus Beef in de vitrine van Keurslager Mourik liggen. De runderen grazen daar heerlijk op die grote uitgestrekte grasvlakten. Pas 150 dagen voor de slacht gaan ze naar een zogenaamde feedlot en worden ze gevoerd met een uitgebalanceerd graan- en maisdieet. Hierdoor ontstaat een vetmarmering in het vlees dat een specifieke smaak en ongekende sappigheid oplevert.

De hoogste kwaliteit komt uit Noord-Amerika

Cees Mourik heeft specifiek gekozen voor Black Angus Beef uit Noord-Amerika vanwege de nog intensere smaak en de meest superieure en constante kwaliteit.
Geniet van zo’n overheerlijke beefburger, ribeye, grillsteak, of bavette van Black Angus Beef uit Noord-Amerika. Je proeft het goede leven van een Angus rund in de vrije natuur.

Het beste vlees en de lekkerste vleeswaren bestel je heel gemakkelijk online
Bestel je voor 13.00 uur, dan bezorgen wij nog diezelfde dag vanaf 17.00 uur in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel en Lekkerkerk.