De man die zichzelf waardeert, gaat naar Barbier Bal

Bij Barbier Bal lijkt het of de tijd stil is blijven staan in de jaren dertig. Toen de man nog Dé Man was en de tijd nam om zijn kapsel en baard vakkundig te laten verzorgen in een barbershop.

De moderne man gaat ook nu weer graag goed verzorgd de straat op, met een mooie baard en passende haardracht, dus bracht Simon Bal de barbershop terug in Krimpen. Hij maakt van een gewone knipbeurt de beleving van toen.

Simon: “Je mag weer tijd besteden aan je uiterlijk en dat is wat we hier doen. De baard is helemaal terug, maar hij moet wel goed verzorgd zijn. Wij nemen ruim de tijd om hem te trimmen en te verzorgen. Maar dat niet alleen: we adviseren ook hoe je zelf je baard zo mooi strak krijgt en verzorgt met de juiste producten, zodat je er elke dag tiptop uitziet.

Barbier
Simon Bal

Je kapsel krijgt hier de aandacht die het verdient. Met een scheiding, opgeschoren of in een losse coupe. Van jaren dertig-stijl tot nu, modern met een vleugje klassiek. Helemaal passend bij jouw looks.”

Waar het om gaat bij Barbier Bal is mannen te laten beleven hoe het ook kan. Servicegericht, in een sfeer van aandacht en geen gehaast, bij wijze van spreken met een borrel en een sigaar, terwijl de barbier vakkundig hun haar en baard verzorgt. Precies zoals het bedoeld is.

Relax als toen, anno nu bij Barbier Bal

barbier

Scan de QR-code en win

1e prijs : 1 jaar lang gekniptworden bij Barbier Bal (max 12 knipbeurten in 2020)

2e prijs : 1 jaar lang gratis Reuzel(max 5 grote potten in 2020)

3e prijs : €5,= korting op een behandeling bij Barbier Bal

 

Maak een afspraak tijdens de ruime openingstijden:
www.barbierbal.nl
Tel: 06 -1924 6141