Dirk Spek
Autoverhuurbedrijf D Spek

Nooit zonder auto…
…want Autoverhuurbedrijf D. Spek zit dichtbij, aan de dijk, Harmanshoeve 7, in Ouderkerk a/d IJssel. Kleine personenauto’s, bedrijfswagens, verhuiswagen met laadklep, personenbusjes en zelfs aanhangers, Dirk verhuurt het allemaal, dus zit je nooit onthand. Je moet het alleen even weten.

Sleutelen aan auto’s deed hij altijd al graag en daarnaast wilde Dirk beslist zelfstandig ondernemer zijn. Een en een is twee en dus begon hij in 1997 met de verkoop van kleine gebruikte auto’s. Eerst vanuit huis, maar al snel in een pand op het naastgelegen industrieterrein. Daar breidde hij zijn bedrijf uit met nog een pand voor onderhoud en reparatie. Later kwam daar autoverhuur bij. Hij begon met zes auto’s. Vier jaar geleden betrok Dirk een derde pand op het terrein.

Dirk: ”Er was regelmatig vraag naar autoverhuur, dus was deze uitbreiding van mijn bedrijf een logische stap. Toch was het nog best lastig om de verhuur ook te laten renderen. Niet iedereen wist het, en sommigen weten het nog steeds niet, dus hoe kom je dan bij elkaar? Mond-tot-mondreclame moest het vooral gaan doen en de combinatie met het autobedrijf werkt natuurlijk wel mee.”

Tijdelijk zonder vervoer?
Het kwam goed, want inmiddels kun je niet meer om autoverhuur D. Spek heen. Dirk heeft voor iedere situatie een auto te huur. Voor de particulier die even dat kastje bij Ikea wil halen, voor een verhuizing of om een gezelschap te vervoeren. Voor bedrijven die voor tijdelijk personeel enige maanden een bedrijfsauto nodig hebben, maar ook voor mensen die even zonder auto zitten, misschien omdat ze hun bedrijfs- of leaseauto moeten inleveren

Met ruim 50 voertuigen, en dan zijn de aanhangers nog niet meegeteld, hoeft wat Dirk betreft niemand zonder vervoer te zitten.

Dirk doet graag iemand een plezier
Lukt het niet om de auto aan het einde van de dag terug te brengen? Als hij dan maar voor 08.00 uur de volgende dag op het terrein staat en de sleutel in de afstortkluis ligt.

Iets te vervoeren dat in een busje moet passen? Dirk denkt mee en dan kan hij zomaar adviseren dat een aanhanger een betere optie is. Want zo is hij, het hoeft niet duurder dan nodig.

– Bij D. Spek Autoverhuur huur je een auto vanaf € 29,00 per dag, zonder borg en inclusief 150 km.
– Verhuizen? Naast de bus kun je steekwagens, verhuishondjes en dekens erbij huren.
Weten wat anderen van Autoverhuurbedrijf D. Spek vinden?

Bekijk de reviews op www.autoverhuurdspek.nl

Dirk Spek
Autovrehuurbedrijf D Spek

0180 681 350
facebook.com/Autoverhuur-DSpek