“We doen veel, behalve loze beloftes”

De nieuwe vestiging van arbeidsbemiddelaar Trend People in Capelle zorgt voor een perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers in Zuid-Holland.

Trend People richt zich als full-service organisatie op vakkundige bemiddeling in de sectoren kantoor, zorg, logistiek en techniek. Het gaat vooral om vaste banen op mbo- en hbo-niveau. Inez de Boer en Stefan Vissenberg gaan voor kwaliteit en maatwerk: persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn speerpunten in hun contacten met werkgevers en werkzoekenden. “Voor ons staat iedere relatie op 1. We verzorgen de volledige voorselectie, factureren foutloos en denken mee met bedrijven en kandidaten. We vinden het belangrijk dat er een goede match tot stand komt. We doen veel, behalve loze beloftes.”

Trend People – Hallo Klock editie 1901 © Petra Muilenburg Fotografie

Teamwerk
Als collega’s vullen Inez en Stefan elkaar goed aan. Ze delen ambities, leren van elkaar en kunnen ook om elkaar lachen. Inez: “Stefan is sociaal, communicatief en heeft een sterk inlevingsvermogen. Hij is een bijtertje, en wil écht weten wat een vacature inhoudt. Hij vraagt door in gesprekken met bedrijven en kandidaten en heeft als sportman een winnaarsmentaliteit.” Stefan: “Inez is ontzettend betrokken bij haar werk. Ze gaat voor kwaliteit en is kritisch naar zichzelf en anderen. Mensen aan een baan helpen is haar drijfveer.”

Zoekt u een nieuwe uitdaging of personeel? Neem vrijblijvend contact op via:
Telefoon: 085-0477521
E-mail: capelle@trend.nl
www.trend.nl
Rivium Boulevard 156
2909 LK Capelle aan den IJssel