Andersgedenkmonumenten helpt je een persoonlijk en waardig gedenkmonument te creëren. De zaak wordt steeds meer een familiebedrijf.

Sinds enkele maanden werkt Leonie Tasma mee in het bedrijf van haar echtgenoot Rinus Tonder. Ze heeft de showroom heringericht, de webshop verbeterd en opgefrist. Ook helpt ze bij het plaatsen van kleinere grafmonumenten. Vroeger vond ze dit eng en gevoelig, maar tegenwoordig geeft het haar innerlijke rust en vindt ze het mooi om dit werk te mogen doen. “Ook mijn vader en tevens beste vriend is betrokken bij ons bedrijf. Hij weet sinds vorig jaar dat hij ongeneeslijk ziek is. Hij is in behandeling bij het Erasmus MC. We hopen met immunotherapie zijn leven nog enkele jaren te rekken.

Het komt voor ons dichtbij en ik kan me inleven. Dat past bij ons bedrijf. Onlangs hebben we voor mijn vader samen een prachtige rots als grafmonument uitgezocht. We hopen dat hij nog heel lang in onze showroom blijft staan. Ik begrijp nu beter hoe dankbaar het werk van Rinus is. Mijn vader is zó trots op ons en wij op hem. Hij is kunstenaar en verzamelt etnografische objecten. In onze showroom hangen enkele van zijn mooiste schilderijen.”

Andersgedenkmonumenten scoort een 9.8 op www.klantenvertellen.nl

 

Andersgedenkmonumenten
Meeuwensingel 101
2903 TE Capelle aan den IJssel
T: 010 752 8837

www.andersgedenkmonumenten.nl
Webshop: www.gedenkartikelenonline.nl