Laura Stakenburg is supertrots op haar kapsalon en op haar team. Dat mag ook, want ’t Haargilde bestaat op 1 november 5 jaar en won voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Award voor de Leukste Kapperszaak van Capelle a/d IJssel.

Volgens haar klanten is het in haar salon gemoedelijk, persoonlijk en gezellig. Dat wil Laura met haar bedrijf ook uitstralen, want zij beoefent haar vak met veel enthousiasme en passie.

Na de kappersschool deed Laura ervaring op in een gerenommeerde kapsalon en groeide door naar bedrijfsleidster. Laura: “Toen dit dienstverband eindigde, was het tijd om mijn grote droom te verwezenlijken: een eigen kapsalon!”

Laura bezig met haar klant

“Als team zijn we één happy family. We zijn ontzettend creatief en blijven op zoek naar nieuwe uitdagingen. We blinken bijvoorbeeld uit in kleurbehandelingen en testen nieuwe producten gewoon eerst zelf. Worden wij er blij van, dan delen we dat met onze klanten en dat wordt gewaardeerd.”

Dankzij die waardering groeit ’t Haargilde nog steeds en staat er een verbouwing op de agenda. Een nieuwe look voor een nieuw lustrum.

Maar eerst …., vanaf 1 november FEEST!

Parelduiker 40
2903 WB Capelle aan den IJssel
010 737 1966
www.facebook.com/kapSterLaura